Än så länge ok

Söndag morgon

Än så länge mår jag ok ... nu har det gått tre dagar sedan behandlingen.  Känner mig seg ... lite tung i huvudet och smaken är borta.  Allt smakar mjöl .... bläää ... så trist när man är hungrig. 

Men än så länge inte alls samma smärta i lår och rygg som förra gången då jag bara låg i två dagar ... vem vet kanske kommer imorgon. Känner bara lite i låren när jag går i trappan. 

Det kan bero på att jag förra gången var väldigt försiktig med smärtstillande .. jag gillar inte att ta tabletter i onödan .. 
Förra gången tog jag först ipren och sen citodon när smärtan var som värst vilket bara tog bort toppen av den .. Denna gång sa läkaren att jag skulle börja förebygga med citodon eftersom jag hade så ont förra gången vilket jag gjort ... 
Tror det hjälpt faktiskt ... vi får se. Är rätt så känslig mot citodon så jag blir lite dåsig. Men det är väl lite skönt i denna cellgifts dimma.

En annan biverkning jag märkt av är att jag ser en aning suddigt i några dagar. 
Det gjorde jag även förra omgången med de nya cellgifterna.  

Det jobbiga brukar komma dag 5 ... då får jag blåsor på tungan och det svider i kinderna vad jag än dricker och äter ... får även små sår i mungiporna ... har fått något medel mot det men tom den gör ont att skölja med och den kanske hjälper i en halvtimme ...
Tur att blåsorna "bara" sitter i 3-4 dagar ungefär. 

Nu när jag vet att det bara är två behandlingar kvar så känns allt lättare att gå igenom ... HOPPAS ATT JAG ALDRIG ALDRIG MER BEHÖVER GÖRA DETTA !!

Till er som precis ska börja ... jag vet hur det känns ... man är rädd och funderar ... men man klarar sig igenom det ... det kommer vara tufft ett tag ... MEN VI SKA VINNA ÖVER SKITEN!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Japp jag lever !

Trippelnegativ bröstcancer