Tumören

Tumören

Här sitter den .. jag kan tom hålla i den lilla skiten. Den är 2 cm stor och tyvärr inte ensam ... runtomkring finns tydligen flera pyttesmå som jag inte kan känna. 
Idag ska jag till onkologen på Sös kl 13 för att gå igenom min behandlinsplan. Återkommer ...





Kommentarer

  1. Min fina vän! Förstår att det är svårt att känna sig lika stark i det här som du gör i allt annat i livet, men du kommer att klara det. Bara din inställning till allt gör att du kommer komma segrande ur den här kampen. Livet är orättvist och ag kommer aldrig förstå varför just du ska behöva drabbas, men gör som du brukar.. sätt hårt mot hårt och be fanskapet dra åt helvete! Oavsett vad så måste du låta dig själv få känna alla känslor som kommer upp i din kropp. Det är helt okej att vara ledsen, glad, arg.. alla känslor är helande!
    Glöm bara inte bort att du aldrig kommer vara ensam, varken mentalt eller fysiskt.. oavsett vad som sker kommer i alla fall jag att stå vid din sida och kämpa med dig, precis som du backat upp mig det sista året.
    Du är den finaste vän man kan önskar sig och jag älskar dig gränslöst! Nu jävlar kämpar vi Thess! Fuck din cancer! Livet har stannat upp ett tag, men det har inte tagit slut. Lite lök och k*k på det här så är du snart på banan igen!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Japp jag lever !

Trippelnegativ bröstcancer